изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:24 EEST
NNS CREW” ТЪРСЯТ ПОДКРЕПА ЗА УЧАСТИЕ В СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО В ПОЛША    
НовиниХип–хоп формацията „ NNS CREW” при Общински младежки център в Добрич е класирана за участие в Световното първенство по хип-хоп танци.

 То ще се състои от 23 до 27 септември в Полша, съобщи за НДТ ръководителят на формацията Миглена Георгиева. През миналата година талантливите танцьори от Добрич също бяха класирани за участие в първенството на Планетата по хип-хоп, но тогава поради липса на средства не са успели да участват. Тази година формацията спечели титлата на България и отново се класира за световното първенство.
Има опасност обаче и тази година да си остане в Добрич. Поради това Миглена Георгиева и нейните възпитаници се обръщат за помощ и съдействие за покриване на разходите към институции, организации, фирми и частни лица. Надяват се, че община Добрич ще подпомогне участието, но за осигуряване на цялата необходима сума ще им трябва помощ.
Съставът е от 12 души на възраст от 14 до 18 години. Те ще пътуват с един ръководител. Цената е по около 700 лева на човек, обясни М. Георгиева. Тя добави, че желаещите да ги подкрепят за тази световна изява могат да се свържат с тях чрез Общинския младежки център и на тел. 0897 212 703.
 


Сходни връзки

NNS CREW” ТЪРСЯТ ПОДКРЕПА ЗА УЧАСТИЕ В СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО В ПОЛША | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди