изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:12 EET
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД 40 ГОДИНИ ШАБЛА    
НовиниСдружение “Обединени за Шабла” ще помага културата и нуждаещите се в общината

Благотворителен концерт-спектакъл под надслов “България е моята песен “ се е състоял миналата вечер в Шабла по повод 40-годишния юбилей на града, съобщиха от пресслужбата на общината. Оттам добавиха, че концертът е бил осъществен със съдействието на международната организация за помощ “Интерхелп “ и под патронажа на кмета на общината Красимир Кръстев.
В концерта са участвали немската певица Стефани Моне, Илия Луков, танцова формация “Пирина “, Любка Рондова, Веселка Стамболиева и Кристина Карамфилова.
Доктор Йорданка Стоева е представила новорегистрираното сдружение “Обединени за Шабла“, чийто председател е. Целта му е да подпомага културни мероприятия, да съдейства за съхраняване на историческите ценности, да подпомага надарени деца и хора, изпаднали в беда.
Председателят на “Интерхелп” Улрих Бееман е изразил благодарност на община Шабла за съдействието и е обещал ползотворното им сътрудничество да продължи в бъдеще. Той е призовал присъстващите  да отворят сърцата и портфейлите си за доброто на всички, които се нуждаят от помощ.
Концертът завърши с най – дългото хоро, патент на продуцентска къща “Пирина“, съобщиха от община Шабла.
 


Сходни връзки

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД 40 ГОДИНИ ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди