изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:10 EEST
Отвлякоха шеф на строителна фирма в София    
Новини
33-годишен мъж е бил отвлечен снощи в кв. "Симеоново" в София. Сигналът е бил подаден на телефон 166 в 23 часа, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на МВР.


Отвличането е станало пред очите на съпругата на 33-годишния Борислав Атанасов, собственик на строителна фирма и управител на "АКБ Пропъртис", специализирана за строителство, инвестиции и недвижими имоти, предаде Дарик.
Мъжът е бил нападнат от четирима маскирани мъже, въоръжени с пистолети със заглушители и пред очите на съпругата му е бил пъхнат в багажника на джип „Мерцедес". Tова е станало пред дома му на улица "Симеоновско шосе". Районът се охранява от частна охранителна фирма.
По данни на МВР Борислав Атанасов е криминално проявен, самият той е регистриран за отвличания и има наложена забрана да напуска страната, съобщи още Дарик. На този етап няма информация да е поискан откуп.
Съпругата му е изпаднала в шок след отвличането и е откарана във Военна болница под полицейска охрана. Криминалните експерти смятат, че е твърде възможно това да не е типично отвличане, а разчистване на сметки заради неплатени суми пари или дългове. dir.bg
 
Отвлеченият в София мъж е криминално проявен
24 юли 2009 | 09:07 | Агенция "Фокус"
София. Отвлеченият в София мъж е криминално проявен. Това каза пред Агенция „Фокус” зам.-градският прокурор Роман Василев. Той обясни, че се работи по всички версии, свързани с отвличането на мъжа. По информация на полицията отвлеченият е регистриран за противозаконно отнемане на автомобили, грабежи и притежание на взривни вещества. Отвлеченият е на 33 години с инициали Б.А.
 
Столичната полиция работи по издирването на отвлечен 33-годишен мъж
24 юли 2009 | 08:46 | Агенция "Фокус"
София. Около 23.00 часа снощи, в дежурната на СДВР е бил получен сигнал за мъж, насила качен в автомобил, съобщиха от пресцентъра на МВР. По първоначална информация, трима неизвестни мъже, облечени с тъмни дрехи, с качулки на главите и дъждобрани, двама от които въоръжени с пистолети със заглушител, нападнали и насила качили в джип “Мерцедес” Б.А./33г./ . Инцидентът станал пред дома му в столичния кв. “Симеоново”.
33-годишният мъж е известен на полицията. Той е регистриран за противозаконно отнемане на автомобили, грабежи и притежание на взривни вещества. На мястото на инцидента веднага е била изпратена дежурно-оперативна група от СДВР. Извършен е оглед, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели.
Образувано е дознание.
Работата по случая продължава.
 
Агенция “Фокус” припомня:

16 април 2009 г.

Пред дома си в кв.”Сухата река” в София 64-годишният Вене Сотиров е похитен от между двама и четирима души. По информация на очевидци похитителите са с маски на лицата като антимафиоти, облечени са в тъмни дрехи и са въоръжени с малки автомати.
Вене Сотиров работи в системата на кооперативния мениджмънт. Проверка в информационната система АПИС показва, че Сотиров участва в ръководството на седем дружества - Всестранна районна кооперация "Мургаш - Кремиковци", Градски кооперативен съюз-София Кооперация, Кооптърговия АД, КООП-Търговия и туризъм АД, Мургаш КООП АД, Холдинг Кооперативен бизнес АД, Централен кооперативен съюз Кооперация.
Дъщерята на Сотиров изпраща до медиите отворено писмо, адресирано до похитителите. Близките на Сотиров отричат до момента да им е поискан откуп.

27 март 2009 г.
Джипът на Киро Киров е открит с включени фарове и отворени врати пред дома му в столичния квартал „Банкя”. Киров е собственик на компанията за внос и дистрибуция на строителна техника "Киров" АД. След като синът на отвлечения плаща откуп на 11 април, на 13 април 2009 г. Киров е освободен от похитителите си.

9 януари 2009 г.
Трима маскирани отвличат към 22.00 часа Юлиян Лефтеров, регистриран в полицията за кражби на коли. До момента няма развръзка с него.

4 юли 2008 г.
Отвлечен е Юлиян Петров по прякор Пелтека, който е известен в нарко-средите и е работил за всички варненски шефове. Малко преди да бъде похитен, Петров опитва да излезе от „сенчестия бизнес”, което според близки до разследващите става причина за отвличането му.

22май 2008 г.
Отвлечен е Ангел Бончев, президент на ПФК “Литекс”. Той е дясна ръка на Гриша Ганчев. Семейството на Бончев се е прибирало в жилището си в столичния квартал "Дървеница", а Бончев е останал да паркира автомобила си. Близките на бизнесмена подават сигнал в МВР, след като Ангел Бончев не се прибира. След петдесет дни, похитеният е захвърлен в местност близо до „Княжево”. Два от пръстите на ръката на Ангел Бончев са отрязани, а похитителите взимат за заложник, съпругата му Камелия, която е занесла откупа.

6 март 2008 г.
След като паркира автомобила си "Лексус" в подземния гараж на кооперацията, 36-годишният шеф на най-голямата фирма за доставка на строителни материали по Южното Черноморие - Стоян Стоянов, изчезва. Стоянов е обявен за общонационално и международно издирване от Интерпол. Специален инициативен комитет обявява солидно възнаграждение за всеки, който даде информация за бизнесмена. Фирмата на Стоян Стоянов - "Гранити", е най-големият вносител на строителни материали в цяла Източна България.
 


Сходни връзки

Отвлякоха шеф на строителна фирма в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди