изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:02 EEST
Младеж на 16 години загина при катастрофа    
НовиниТърговище. Младеж на 16 години загина при катастрофа на пътя Търговище-Попово, съобщиха от Националния медицински координационен център (НМКЦ). Катастрофата е станала около 4.20 часа тази сутрин. В автомобила, който се е преобърнал на пътя, са се возили още четирима младежи съответно на 16, 17, 22 и 24 години.

Двама от младежите са хоспитализирани в МБАЛ-Търговище. Те са със съчетани травми. Останалите двама са пожелали да бъдат освободени – те нямат сериозни наранявания.
Стабилно е състоянието на момчетата, пострадали при катастрофата на пътя Търговище-Попово, съобщи за радио „Фокус”-Шумен д-р Цветан Иванов от хирургичното отделение в болницата в Търговище. В лечебното заведение са настанени две момчета, съответно на 17 и 24 години, от Попово. Те са постъпили в отделението с контузии и комоцио. Момчетата са унесени и нямат спомен за случилото се, каза д-р Иванов. Засега няма опасност за живота им.
Несъобразена скорост е предизвикала катастрофата на пътя Търговище-Попово. Това съобщи за радио „Фокус”-Шумен говорителят на Областната дирекция на полицията в Търговище Ани Кръстева. Тя уточни, че пътният инцидент е станал около 4.10 часа тази сутрин в района на търговищкото село Подгорица. 24-годишен правоспособен водач от Попово, управлявайки лек автомобил БМВ с търговищка регистрация, пътувайки в посока за Попово, поради несъобразена скорост, при ляв завой губи управление над колата. Автомобилът напуска пътното платно, като неколкократно се преобръща в съседна нива. При катастрофата загива 16-годишно момче от Попово. То се е возило на предната дясна седалка. В болницата в Търговище за наблюдение са откарани водачът на автомобила и 17-годишно момче. Те са с контузни рани, като няма опасност за живота им. В колата е имало още двама младежи, които не са пострадали и са отказали медицинска помощ. На водача е взета кръвна проба за химичен анализ.
Образувано е досъдебно производство.

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Младеж на 16 години загина при катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди