изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:23 EEST
ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ТРЕТО КЛАСИРАНЕ СЛЕД 7 КЛАС    
ОбразованиеОт петък започна приемът на документите за трето класиране за професионалните и профилирани гимназии за кандидатите след седми клас, съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието в Добрич.

Документите се подават в ОУ "Отец Паисий", временните комисии работиха и в събота и неделя. Приемът ще продължи до края на днешния ден. Учениците могат да променят, да пренаредят желанията си от второто класиране, но не запазват мястото си, обясни за НДТ Гита Колева от инспектората.
Свободните места за трето класиране в профилираните гимназии са общо 79. В СОУ "Св. Климент Охридски" има 12 места в "Музика", 14 - в "Хореография" и 8 - в изобразително изкуство. В СОУ "П. Р. Славейков" са незаети 18 места за английски език. Свободните места в ЕГ "Гео Милев" са 14 - 12 за немски език и 12 - за френски. По едно са местата в ХГ "Св. Св. Кирил и Методи" - за английски език, и в ПМГ "Иван Вазов" - за "Информационни технологии". В СОУ "Стефан Караджа" в Каварна има незаети 11 места за английски език. В професионалните гимназии има две места - в ПГ по туризъм.
Резултатите от третото класиране ще бъдат изнесени на 28 юли в ОУ "Отец Паисий", РИО на МОН и сайта на инспектората. Записванията ще бъдат на 29 и 30 юли.  НДТ
 


Сходни връзки

ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ТРЕТО КЛАСИРАНЕ СЛЕД 7 КЛАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди