изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:04 EET
ОФИЦИАЛНО ВРЪЧВАТ ЕВРОПЕЙСКИ ФЛАГ НА КАВАРНА    
НовиниНа официална церемония, която ще се проведе на 4 септември община Каварна ще получи почетното знаме на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа. Това съобщиха от пресслужбата на общината.

Оттам допълват, че престижното отличие ще бъде връчено на кмета на Каварна Цонко Цонев от Либерт Куатреказас - почетен член на Съвета на Европа.
Л. Куатреказас е бивш испански представител, председател на Конгреса на местните и регионални власти на Съвета на Европа и председател на Комитета по околна среда, земеделие, местните и регионалните работи на Парламентарната асамблея.
Това е второто европейско отличие, с което община Каварна бе удостоена през май тази година. Почетното знаме е присъдено на морското кметство след европейската диплома, която общината получи през октомври 2007 г., припомнят от пресслужбата й.
Наградата е признание за постиженията на община Каварна за повишаване на интеграцията и разбирателството между гражданите на Европа. Заедно с европейската диплома, двата сертификата отварят врата при кандидатстване по европейски проекти и програми.
 


Сходни връзки

ОФИЦИАЛНО ВРЪЧВАТ ЕВРОПЕЙСКИ ФЛАГ НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди