изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:09 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ АСТРОНОМИ ОТ САЩ И ЯПОНИЯ ПРИСТИГАТ ЗА ЗАТЪМНЕНИЕТО    
ЛюбопитноОколо 100 гости от САЩ и Япония пристигат в Добрич за пълното слънчево затъмнение, съобщиха вчера от ръководството на хотел "България". Чужденците били основно астрономи. В американската група имало и фолклористи. За тях е предвидена специална програма преди да отпътуват за наблюдение на затъмнението в Шабла. В къмпинг "Космос" в Шабла, който е собственост на "България" АД, се очаква за затъмнението да пристигнат около 2 хил. гости. Вече има заявки от 450 англичани и белгийци, почиващи на Златни пясъци.

КОМПАНЬОНКА ОТ БАЛЧИК СИ ПЛАТИ ПАТЕНТНИЯ ДАНЪК

В Данъчната служба в Балчик се е регистрирала първата в областта компаньонка, която чинно си платила патентния данък, стана ясно вчера. Запознати съобщиха, че интимната труженичка била рускиня. Пристигнала у нас заради съпруга си - българин. Развели се, след което дамата основала бизнеса си. Тя е единствената регистрирана доброволно компаньонка в областта. Още 13 интимни труженички са засечени това лято от данъчните власти и полицията да предлагат услугите си край морето на територията на община Балчик.
НДТ - 5 август 1999 г

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ АСТРОНОМИ ОТ САЩ И ЯПОНИЯ ПРИСТИГАТ ЗА ЗАТЪМНЕНИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди