изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:29 EEST
ПРЕДСТАВЯТ МЕЙЛ АРТ В АЛБЕНА    
КултураДо края на август в пощенската станция в Албена може да се види уникална изложба с експонати от малко популярното изкуство у нас мейл арт.

Това съобщи за НДТ Данаил Енев - ръководител маркетинг в "Български пощи" - Добрич. Изложбата е част от международния фестивал "Дестинация България". На специални табла могат да бъдат видени уникални пощенски пликове, изрисувани, които идват в България от всички краища на света, като носят съответно клеймата, печатите и марките на съответните държави, поясни още Енев. Уникалният фестивал е организиран от фондация "Имеон Балкани" съвместно със Съюза на българските художници и световната организация на карикатуристите FECO.
Целта на проекта е да бъде популяризирана България като транспортна, туристическа и културно-историческа дестинация. След предварителната селекция за участие са допуснати 238 рисунки върху пощенски пликове от 108 автори от 26 страни, между които са имената на световно известни художници от областта на рисувания хумор.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ МЕЙЛ АРТ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди