изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:40 EEST
ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО ОПЛАКВАНИЯ ОТ ТУРИСТИ    
НовиниБлизо 30 сигнала са постъпили в откритите приемни на Комисията за защита на потребителите по Северното Черноморие, научи НДТ от Соня Ангелова - председател на КЗП - Варна.

Една от жалбите била в курорт в Добричка област. Направената проверка показала, че оплакването било неоснователно. Ставало дума за работата на камериерка в хотелска стая, а сигналът бил подаден от българска туристка.

Жалби от чужденци на практика нямало, тъй като те обикновено ползват пакетни пътувания и за рекламации се обръщат към туроператорите.

Това лято оплакванията на туристите в КЗП са намалели повече от два пъти спрямо същия период на миналата година, сочат данните. Според постъпилите в институцията жалби, по Северното Черноморие преобладават сигналите, свързани с ползването на плажовете. Нарушения обаче били установени само в 15 % от случаите. На отговорните лица са наложени финансови санкции. Сигналите на граждани, събрани по Южното Черноморие, са свързани главно с неиздаването на касови бележки и с услугите в заведенията. НДТ

 


Сходни връзки

ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО ОПЛАКВАНИЯ ОТ ТУРИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди