изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:05 EEST
Супермайка си има 34 деца    
НовиниДа, правилно прочетохте, а снимката го доказва, показвайки майката с децата й. 59-годишната Елизабет Стенманс има 34 деца на възраст от 6 до 37 години, като 32 от тях са осиновени от страни като Бразилия, Етиопия, Шри Ланка и Румъния. В момента с нея живеят 25 от тях.

Жената от малкото градче Ойскирхен живее днес с децата си в Хамбург, където е изградила дом с 50 стаи. "Много от децата бяха изключени от обществата на съответните държави заради болести или, че са трудно подвижни. Срещу някои от тях е било упражнявано всекидневно насилие. На повечето от тях успях да помогна с чрез осиновяване", споделя Стенманс пред "Билд". Тя добавя, че по-големите винаги се грижат за по-малките.

Преди година съдът обяви, че всичко в това голямо семейство функционира както трябва и няма никакъв проблем да продължи да съществува. Елизабет Стенманс е дъщеря на заможен предприемач и от малка е решила да се бори срещу детската бедност в третия свят. 

http://www.abendblatt.de/multimedia/archive/00149/kinder_2_HA_Hamburg_149481c.jpgСамо един пример: Леандро е бил едва на 3 години, когато баща му е отрязал левия крак, за да може той да излезе по улиците на бразилския град Сао Паоло и да проси, за да изкарва пари за семейството. Днес Леандро е на 25 години, научил се е да свири добре на пиано, следва и иска да стане учител. Това, че неговият живот се е променил напълно, е благодарение само Елизабет Стенманс, помогнала на още 31 деца като него.

И днес 25 от осиновените деца живеят с Елизабет Стенманс, чиято цел в живота е да помага на децата от най-бедните региони в света, за да може те да бъдат поне образовани. Тя е пенсионирана учителка по немски език и има диплова за възпитателка. Тя има и двама собствени сина. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Супермайка си има 34 деца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди