изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:41 EEST
Майката на Венелин Петков: Не харесвам Гена, защото баща й е измамник!    
НовиниТя била бременна не от Венелин, а от Лъчо от “Хиподил” – двамата стягали сватба.

Синеоката водеща по бТВ - Гена Трайкова, е бременна – това е новината, която обикаля медиите. За баща на бъдещото бебе се спряга къдрокосият Лъчо от “Хиподил”, а сватбата уж ще е в края на септември в Созопол, където двамата млади се запознали преди две години... Някои дори казват, че бъдещите младоженци изтеглили съвместен кредит от 160 000 евро, за да си купят дом. В същото време бившето гадже на телевизионната звезда – Венелин Петков, се отдал на непривично за него пиянство, което едва не го вкарало в гроба.

....................................
Според тв зевзеци при един от самотните му запои изоставеният влюбен бил намерен по щастлива случайност от леля му, която му спасила живота, като моментално се обадила на “Бърза помощ”. Както е известно, Гена и Венелин не само бяха екранни партньори, но дори живяха известно време съвместно. Първият въпрос от публиката, естествено, е защо двамата се разделиха, след като тъй си бяха лика-прилика, че бабите се умиляваха пред малкия екран, като гледаха как влюбено се гледат гълъбчетата. Да, ама не, както би казал Петко Бочаров. Явно булката е бременна от друг и приказката ще спре дотук. Защо Гена и Венелин не успяха да станат семейство е въпрос, на който мнозина ще отговорят на прима виста – защото и двамата са кариеристи и предпочетоха кариерата пред чувствата си. Вероятно има истина в това, но по-истинската причина се крие в българските битовизми и манталитет.

Срещу връзката на Гена и Венелин първа въстанала майка му.

Тя не харесвала Гена за снаха заради семейството й. Защото колкото и Гена да е представителна – красива, дипломирана и просперираща, момичето според проектосвекървата не било от “сой”. Баща й бил “прост шофьор”, а сестра й – “крадла”. Майката на Гена е бивш банков чиновник - образована жена, но това не влизало в "черната картина" на Венелиновата майка. Междувпрочем бащата на Гена – Емил Трайков, е познат на мнозина като вдигащия наздравици в едноименното столично заведение “Швейк”, където човекът се препитаваше като ерзац на героя на Хашек.

По принуда или не, Емил надигаше халбите с бири и май заболял “професионално” от алкохолизъм, защото наскоро се разчу, че Гена дори го пращала в клиника на лечение. В годините на соца Емил Трайков работел към автопарка на Студия за документални и хроникални филми “Време” като шофьор. Междувременно се прочул сред колегите си като усмихнат тарикат, склонен да влиза във всякакви далавери. Емил имал дар слово и непрекъснато ги точел “големи”. Тези, които му се връзвали на приказките, оставали освен с пръст в уста, и ужилени с пари.

Емчо взимал и не връщал, но вечно намирал някакво оправдание,

с което си отървавал кожата. Според мнозина хубостта на Гена била физическа компилация от двамата й родители, но сините й честни очи определено били от баща й. Слава Богу, по характер много се различавала от него – била доста стриктна и лоялна с хората. В това отношение приличала на майка си. Сестра й обаче явно наследила нрава на бащата, защото преди години, още в зората на кариерата на тв водещата, когато тя я настанила на работа в телевизията, се разчуло, че от джобовете на палтата на хората в гардеробната изчезват разни неща – включително и дребни пари.

Набедили Генината сестра и тя тутакси била уволнена без да бъдат предоставени доказателства. Петното обаче сложило сянка върху имиджа на Гена. Недобронамерени и завистливи колежки още шушукали за семейния срам, за да я уязвят. Особено безмилостна в това отношение била вечната съперница и особнячка с голямо самочувствие Ани Салич. Някои дори казват, че обидното прозвище “Крокодилът Гена” било авторско на Салич. Двете се мразели дотолкова, че дори не се поздравявали. Зли езици твърдят, че

Гена намразила колежката си Салич, след като се наложило да абортира заради нея.

Вероятно по онова време е била бременна именно от голямата си любов Венелин, но “незаконната” й бременност съвпаднала със “законната” на женената за шефа Бранко Ани. Ръководството отсякло, че екранът няма да чака и двете да родят, и Гена отстъпила – като по-млада и по-нова в професията – абортирала и заместила Салич, докато тя роди дъщеря си Хана през 2005-а.

Оттам насетне обаче Гена никога не забравила жертвата си и дори не искала да сяда на стола на омразната Салич – сменяли го преди емисия задължително. Било като неписан закон за реквизиторите, които се подсмивали зад гърба и на двете примадони. Ани и съпругът й Бранко – отговарящ за техниката в телевизията на Мърдок, се спрягат и за едно от най-богатите семейства в сферата на медиите. Самата

Ани взимала три пъти повече от колежката си.

Това допълнително наливало масло в огъня и амбицирало Гена да се докаже професионално не само като говорителка, но и като журналист, за да срази “домакинята” Салич. Ангелоподобната Гена се нахвърлила върху книгите – не се задоволила с тукашното си университетско образование по журналистика и масови комуникации и както е известно - специализира в Америка.
БЛИЦ
 


Сходни връзки

Майката на Венелин Петков: Не харесвам Гена, защото баща й е измамник! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди