изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:13 EEST
Цонко Цонев: От 6 години се борим за нова пожарна кола, Бойко Борисов реши проблема за 10 минути    
НовиниБойко Борисов обеща, че за нуждите на пожарната служба в Каварна ще бъде осигурена нова пожарна кола.

Това съобщи за радио „Фокус” - Варна кметът на община Каварна Цонко Цонев след срещата си с министър-председателя в с.Камен бряг. Цонев подчерта, че местната община от 6 години се бори по всички възможни начини за осигуряването на нов пожарен автомобил, а днес премиерът е разрешил проблема за десет минути. Цонко Цонев допълни, че по думи на Борисов обещаната придобивка на противопожарната служба в Каварна ще стане факт в най-скоро време.
Кметът на черноморската община добави, че до момента в града са в експлоатация две пожарни коли. Той уточни, че старите коли са „грохнали”, като възрастта им е около 23-24 години.
Цонeв каза още, че вчера в с.Камен бряг е бушувал пожар. Той уточни, че проблемът е бил успешно разрешен благодарение на добричка фирма, която е оказала своевременно съдействие. Цонко Цонев подчерта, че макар изходът от ситуацията да е бил благополучен, е съществувала опасност пожара да обхване половината село. „Не трябва да чакаме да се случи някакво бедствие като например огнена стихия. Това което човек може да преодолее, трябва да си го свършим предварително”, беше категоричен той. Цонев допълни, че превенцията по отношение на подобни бедствия е от изключително значение.
Димитър ДИМИТРОВ, Агенция Фокус
 


Сходни връзки

Цонко Цонев: От 6 години се борим за нова пожарна кола, Бойко Борисов реши проблема за 10 минути | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди