изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:45 EEST
Приключил е огледът на всички сгради в община Каварна след земетресението    
НовиниДо 2-3 седмици Общинският съвет на Каварна ще гласува решението за отпускане на средства за възстановяване на щетите от земетресението в общината и ще бъдат извършени ремонтните дейности по частните домове.

Това съобщи пред Агенция “Фокус” кметът на Каварна Цонко Цонев. Огледът на сградите за нанесени щети от земетресението е извършен навсякъде в общината. За възстановяването на щетите от земетресението ще са необходими 63 000 лв. Те ще бъдат поети от общината.
Най-пострадала от земетресението е сградата на кметството в с. Камен бряг. Парите за нейното възстановяване ще бъдат включени в бюджета на общината за следващата година.
По повод посещението на министър-председателят Бойко Борисов в общината Цонев каза, че го е запознал с обстановката след земетресението. След това двамата са посетили сградата на кметството в с. Камен бряг и резерват Яйлата, където също е имало пропаднали места и камъни.
Цветомира ГЕОРГИЕВА, Агенция Фокус
 


Сходни връзки

Приключил е огледът на всички сгради в община Каварна след земетресението | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди