изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:17 EEST
ДФ "ЗЕМЕДЕЛИЕ" - С НОВО РЪКОВОДСТВО ТАЗИ СЕДМИЦА    
ПолитикаДо последно старата власт раздавала и ловни участъци на свои хора

През тази седмица ще бъде назначен нов Управителен съвет на ДФ "Земеделие". Това съобщи пред журналисти земеделският министър Мирослав Найденов, който откри лова в полетата около Батово. "Когато започне нормално да функционира фондът, ще се започне изграждането и на интервенционна агенция. Новият му директор ще направи оценка на досегашната работа, защото реално фондът е най-голямата банка в България. Старото ръководство до сега не е предприело вече две години създаването на интервенционната агенция и за нея няма дори софтеур. А това е начин да бъдат подпомогнати производителите на зърно и мляко в страната. Такава практика има в европейските страни" - каза още земеделският министър. И добави още, че са свити разходите в министерството, спрени са капиталовите разходи, защото дефицитът, който е заварил, е в размер на над 2.5 млрд. лв.
"Заменките вече са спрени, защото думата "заменка" стана нарицателно и символ на корупция. Тече ударно разследване и първият резултат е обвинението срещу Стефан Юруков. Успяхме да установим, че дори в последната нощ старата власт е раздавала на свои и ловни участъци - около 200 в страната. На всички сключени в последния момент договори ще бъдат извършени проверки" - допълни още Найденов.
 


Сходни връзки

ДФ "ЗЕМЕДЕЛИЕ" - С НОВО РЪКОВОДСТВО ТАЗИ СЕДМИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди