изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:22 EEST
"OVER THE RAINBOW" - С БЕЗПЛАТЕН КОНЦЕРТ В КАВАРНА    
КултураОще една легенда идва на вече добилата световна слава каварненска сцена. Това е Джо Лин Търнър - вокал на култовата банда от средата на 70-те години "Рейнбоу". Това съобщиха от пресслужбата на община Каварна, които заедно с Жокер медиа са организатори на проявата.

Шоуто ще е напълно безплатно и концертът ще бъде на площада в морската рок-столица на 5 септември. Организаторите уточняват, че "Over the Rainbow" е името на последния проект на Джо Лин Търнър, който стартира през 2008 г. Групата събира предимно бивши музиканти, свирили в един или друг период от съществуването на "Рейнбоу". В Каварна, заедно с вокала Джо Лин Търнър, пристигат още Tony Carey (кийборд), Bobby Rondinelli (ударни) и Greg Smith (бас), а до тях на сцената ще стъпи и синът на основателя на култовата банда - Ritchie Blackmore - Jurgen Blackmore (китара).
С над 30-годишна музикална кариера и повече от 60 записани албума, името на Джо Лин Търнър се свързва най-силно с иконата Ричи Блекмор и участието му в бандите "Рейнбоу" и "Дий Пърпъл". Той, заедно с Ричи Блекмор, е автор на един от най-големите хитове на "Рейнбоу". Бандата има записани повече от 20 албума (пет Златни и четири Сребърни), седем от тях в "Billboard Hot 100" и шест в "Top 75 UK songs". "Over the Rainbow" в момента са на турне в Бразилия. В началото на годината турнето им премина през Русия и бившите съветски републики, като ще се повтори тази есен, поради огромния интерес.
 


Сходни връзки

"OVER THE RAINBOW" - С БЕЗПЛАТЕН КОНЦЕРТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди