изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:42 EEST
НАД 30 ОБЕКТА Е ОТВОДНЯВАЛО "ВиК"    
НовиниПродължава работата по нормализирането на обстановката в града след пороя, излял се на 7 август. Освен служителите на Гражданска защита и пожарната, активно в отводняването на обекти се включи със своя техника и "ВиК".


"До момента сме отводнили над 30 обекта - частни и обществени. Имаше много добра координация между всички, които в една такава ситуация могат да помогнат. Нашите машини извършваха дейностите за сметка на дружеството. Днес /б.а. - вчера/ продължаваме работата най-вече по почистване на канализацията, която на места е много затлачена от наноси. Ръчно се отварят шахтите и се почистват или на ръка, или с машини, според възможностите" - каза за НДТ управителят на водното дружество Величко Василев. Той допълни, че първият ангажимент на фирмата след спирането на пороя е бил да затвори всички капаци на шахтите, където водата ги е изхвърлила от месата им, като хората от фирмата са работили почти до полунощ.
 


Сходни връзки

НАД 30 ОБЕКТА Е ОТВОДНЯВАЛО "ВиК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди