изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:43 EEST
ОБУЧАВАТ ЖЕПЕЙЦИ КАК ДА ОБСЛУЖВАТ КЛИЕНТИ    
НовиниОт пресцентъра на БДЖ съобщиха, че от вчера стартира обучение по социална, комуникативна и поведенческа компетентност на персонала на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД, който обслужва клиенти. Обучението ще обхване всички служители на длъжност началник-влак, кондуктор, билетен касиер и багажен касиер, както и служителите на гишетата „Информация” в железопътните гари.


Общо около 2000 души ще преминат през това обучение, което ще продължи до края на ноември.
Целта му е да усъвършенства уменията на персонала за общуване с клиенти, действия при критични ситуации, способност за бърза реакция и вземане на адекватни решения, както и повишаването на комуникационната и поведенческа квалификация на служителите, които обслужват клиентите на железопътния превозвач.
Мероприятието се организира от Центъра за професионално обучение към БДЖ, като в теоретичната част са включени лекции по етикеция на служебното поведение, социални умения в професионалната комуникация, идентификатори за разпознаване на рискови типове пътници и други.
Практическите занятия ще включват групов тренинг за действия и поведение в конфликтни ситуации, както и в проблемни ситуации, които изискват умение за упражняване на контролиране и организиране на действията на голяма група хора. Центърът за обучение на железниците ще изготви и брошура със систематизирани всички теоретични познания, залегнали в учебната програма на служителите по пътнически превози.


 


Сходни връзки

ОБУЧАВАТ ЖЕПЕЙЦИ КАК ДА ОБСЛУЖВАТ КЛИЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди