изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:16 EET
Задържаха един от нападателите на журналиста Огнян Бояджиев    
Ред и сигурност
Полицията е задържала един от нападателите на журналиста Огнян Бояджиев, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Текат процесуално-следствените действия, уточни той, но без да съобщи подробности.


Главният редактор на сайта Портал Европа Огнян Бояджиев, бе пребит в дома си в столичния квартал „Иван Вазов" малко преди  полунащ на 9 август.

34-годишният мъж беше настанен е в интензивно отделение на болницата с няколко прободни рани във врата.

Пристигналите на мястото на инцидента полицаи са установили, че двама мъже били позвънили на един от апартаментите. Когато Бояджиев им отворил, те го нападнали. Отнели му лични вещи и дебитни карти, след което го заключили в дома му и избягали.

За да влезе полицията в дома на ограбения, се наложило да бъдат извикани пожарникари, за да разбият входната врата на апартамента.

Огнян Бояджиев е главен редактор на портал ЕВРОПА europe.bg. Той е създател и пръв водещ на сутрешния блок на бТВ - "Тази сутрин".

Преди това е бил новинар и водещ на предаванията "Оги и седемте джуджета" и "Закуска на тревата" по програма "Хоризонт" на БНР.

Огнян Бояджиев беше ръководител на предизборния щаб на синия кандидат за кмет Мартин Заимов през 2007 година.

Това е второто жестоко нападение над журналист в България в рамките на една година, след като главният редактор на сайта Frognews Огнян Стефанов бе пребит - отново от неизвестни нападатели - на 22-ри септември миналата година./БЛИЦ

Пребиха журналиста Огнян Бояджиев

 


Сходни връзки

Задържаха един от нападателите на журналиста Огнян Бояджиев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди