изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:52 EEST
ПАК ВИКАТ БОЙКО В ШАБЛА, ЩЕТИТЕ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО СА 133 000 ЛЕВА    
Новини

Щетите след земетресението в община Шабла възлизат на 133 хиляди лева, според изчисленията на специално създадената затова комисия. Това съобщи за НДТ зам.-кметът на черноморския град Мариян Жечев.



В Министерски съвет ще бъде депозиран протокол за щетите от труса на 5 август. Към събраните протоколи комисията ще приложи и снимков материал. Най-пострадал е храм "Св. Харалампий" в Шабла, където таванът падна, а външната стена е сериозно пропукана. В кметството бяха получени 10 хиляди лева от Дирекцията по вероизповедания към МС за църквата, които обаче няма да бъдат достатъчни за цялостното възстановяване. Щетите в храма се изчисляват за над 20 000 лева, обяви Жечев.

Припомняме ви, че премиерът Бойко Борисов посети пострадалите общини и заяви, че в случай на бедствие държавата ще подпомага малките общини, които имат ограничени бюджети.

Вчера заместникът на Красимир Кръстев каза, че общината е изпратила покани до президента на България Георги Първанов и премиера Бойко Борисов да присъстват на празника на град Шабла, който на 27 август ще празнува 40 години откакто стана град. В тържествения ден пред кметството ще бъдат издигнати знамето на общината, трикольорът и флагът на ЕС. За първи път Шабла има знаме, това бе решено на сесия на ОбС. Предстои да бъде одобрено и предложението градът да има почетни граждани. НДТ

 


Сходни връзки

ПАК ВИКАТ БОЙКО В ШАБЛА, ЩЕТИТЕ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО СА 133 000 ЛЕВА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПАК ВИКАТ БОЙКО В ШАБЛА, ЩЕТИТЕ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО СА 133 000 ЛЕВА
Автор: Anonymous да 2009-08-12 @ 21:07 EEST
Не го викат,а го канят като гост за градския юбилей.Не го викаха и по време на земетресението-сам отиде.
ПАК ВИКАТ БОЙКО В ШАБЛА, ЩЕТИТЕ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО СА 133 000 ЛЕВА
Автор: Anonymous да 2009-08-13 @ 22:16 EEST
Повикайте го ,може да Ви увеличи още пенсиите.
ПАК ВИКАТ БОЙКО В ШАБЛА, ЩЕТИТЕ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО СА 133 000 ЛЕВА
Автор: Anonymous да 2009-08-13 @ 23:14 EEST

Не знам каква е връзката с размера на пенсиите, обаче да ти кажа пенсионерите не са човеци втора ръка. Нека им се вдигат пенсиите щом има възможност. В края на краищата само глупаците гледат на възрастните хора като на излишен товар.

Винаги съм съветвал възрастните хора-пенсионери да не карат само на една пенсийка (повечето са до 200 лв.), да си продават част от имотите изгодно, за да не отива всичко зян в устата на алчни и дрисливи деца и внуци.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди