изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:04 EEST
ДЖИЛЯНОВ ДАДЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА ЮНОШИТЕ    
Спорт Един от най-добрите вратари в историята на "Добруджа" Светозар Джилянов, който изпълнява функциите на старши треньор на третодивизионния "Спортист" (Генерал Тошево), е решил да заложи на юноши и да им даде поле за изява.

Зарко е картотекирал 22 играчи за новото първенство, като 13 от тях са нови и повечето от тях идват от школата на "Добруджа". В края на миналия сезон треньорът подписа 4-годишен договор и е решил да сформира изцяло нов тим, изграден от юноши, с който до 2-3 години да се съобразяват останалите отбори във "В" група.

За НДТ Джилянов вчера заяви, че отборът му ще играе мач за мач и във всеки ще преследват победата, макар че съставът е изграден от млади футболисти. За трите точки ще излязат и в първия кръг тази седмица, когато гостуват в Суворово. "Знам, че ще ни бъде тежко, но излизаме за победа. Това ще бъде сезонът, в който ще дам път на младите, за да трупат опит и да се докажат", категоричен бе наставникът. За него няма никакво значение резултатите от контролите, в които тимът му записа три загуби.    

 


Сходни връзки

ДЖИЛЯНОВ ДАДЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА ЮНОШИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди