изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:27 EEST
Главният актюер на НОИ става зам.-министър    
Новини
Министър-председателят Бойко Борисов назначи за заместник-министър на труда и социалната политика Христина Митрева, съобщиха от пресцентъра на министерството.


Митрева ще встъпи в длъжност на 17 август 2009 г., когато ще бъде представена на пресконференция в МТСП. Настоящият главен актюер на НОИ влиза в екипа на социалното министерство, за да поеме ресора социално - осигурителни отношения, социален диалог и индустриални отношения.
Христина Митрева е главен директор на Главна дирекция “Анализ, планиране и прогнозиране” в Националния осигурителен институт от 1998 г. до сега. В периода от 1971-1990 г. работи в Научния център по статистика при ЦСУ, научен сътрудник III-I степен. След това е била в Доброволен пенсионен фонд „България”, застрахователно акционерно дружество „България-Живот”, главно управление „Социално осигуряване” към МТСП.
Тя е доказан професионалист в изготвянето на бюджетите на общественото осигуряване и е добре позната на международните финансови институции.
Христина Митрева е завършила ВИИ “Карл Маркс”, специалност статистика. Тя има квалификационни курсове, обучения и семинари, организирани от Администрацията по социално осигуряване на САЩ, Департамента по труда на САЩ, Съвета на Европа, USAID и др. dir.bg
 


Сходни връзки

Главният актюер на НОИ става зам.-министър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди