изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:44 EEST
Мисис Вселена 2009 идва в България    
Мис & МистърМисис Вселена 2009 Вайда Регинайте получи специална покана да посети България и да бъде специален гост на международния конкурс Miss Summer International, чиито домакин ще бъде хотел Корал в Созопол от 1 до 5 септември тази година.


34-годишната литовка с удоволствие прие поканата и обеща да направи всичко възможно да пристигне в Созопол, въпреки многобройните ангажименти, които вече има като носителка на титлата. Тя сподели, че отдавна иска да посети българското Черноморие, за което е слушала от свои приятели. Въпреки че работи като финансист, хобито на Мисис Вселена 2009 е рисуването. След като получи поканата, Вайда сподели, че веднага е разгледала снимки от Созопол и смята, че това е едно от най-вдъхновяващите места за всеки художник, макар и дилетант. Била впечатлена и от великолепната гледка, която се открива от самия хотел Корал към морето и това ще е първото нещо, което ще нарисува. Много е харесала и фотоси от стария град и се надява че той е запазил своята автентичност, както показват снимките.
  В Созопол Мисис Вселена 2009 ще се срещне отново и с представителката на домакините на тазгодищния конкурс „Мисис Вселена” -„Мисис Латвия ” Евия Индриксон. Двете станаха близки приятелки по време на конкурса и си обещаха среща в най-скоро време. Компанията LEXIM ще направи комплимент на двете красавици като им подари едноседмичния престой в хотел Корал в романтичния Созопол. erogance.eu

Литовска финансистка стана Мисис Вселена 2009

34-годишната Вайда Регинате от Литва спечели короната на „Мисис Вселена 2009“ на финала на световния конкурс, който се проведе миналата вечер латвийската столица Рига. Победителката е финасов експерт по професия и майка на две деца. Това е първият международен конкурс на който Вайда се явава.
  Първа подгласничка на Вайда стана белгийката Криста Хойманс, следвана от представителката на Филипините - Камила Галвес, Дженифър Сирон от САЩ и Хайди Полки от Финландия.
  Според журито тази година конкуренцията е била необикновено силна и изборът на победителки е бил много труден. Съдийте присъдиха и две нови специални награди. Мисис Англия, Джейн Тейлър, която е майка на четири деца и развива успешно собствения си бизнес, беше коронована като „Най-добра майка на Вселената“. Българката Ани Иванова, пък стана „Мисис Вселена – Европейски съюз“. Ани впечатли журито с активната си работа в кампании срещу насилието, която извършва на територията на три държави – Франция, Монако, където живее, и България. За добрата визия на нашата представителка на конкурса се погрижи дизайнерката Таня Мил от модна къща Органдин.
  През седмицата, която 18-те финалистки в „Мисис Вселена 2009“ прекараха заедно в Рига, стана ясно, че освен „Мисис България Вселена“, повечето от другите участнички в конкурса също се занимават с различни кампании, които целят ограничаване на насилието в своите страни, особено това насочено към деца и жени. След като се запознаха и с работата на „Мисис Вселена 2008“ – латвийката Марика Гедерте, която беше и домакин на финалната надпревара, представителките на 18 различни държави спонтанно решиха да учредят свой международен клуб на Мисис Вселена под наслова „Не на насилието“. Идеята им е да бъдат по-силни си сътрудничат и работят заедно в различни държави срещу насилието във всичките му форми.
  Освен със сериозна работа, най-красивите омъжени жени, прекараха и много забавни дни, докато бяха в латвийската столица. Пекоха хляб в една от най-известните пекарни, участваха в конни състезания, обикаляха Рига по вода, дори си организираха импровизирана вечер на талантатите, след като се оказа, че въпреки сериозните им професии, сред тях има талантливи певици, пианистки и танцьорки. erogance.eu

 


Сходни връзки

Мисис Вселена 2009 идва в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди