изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:40 EET
ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА ОТСТРАНЯВА ПАДАЩА МАЗИЛКА    
Ред и сигурностВчера след подаден сигнал на тел. 112 от граждани за падаща мазилка от фасадата на блок по ул. "Кирил и Методий", екип на Гражданска защита проведе аварийно-спасителна операция.

В рамките на около половин час бяха отстранени опасните парчета мазилка. В бюлетина на институцията се съобщава, че за периода от 6.00 ч. на 12 август до същото време на следващия ден спасителна група от ГЗ - Добрич, е премахнала водосточна тръба. Сигналът отново е подаден на тел. 112, за това, че е откъртена водосточна тръба от двуетажна къща на ул. "Захари Стоянов" № 23 в града и е надвиснала над двора на граничещата с къщата детска градина.
 


Сходни връзки

ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА ОТСТРАНЯВА ПАДАЩА МАЗИЛКА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА ОТСТРАНЯВА ПАДАЩА МАЗИЛКА
Автор: Anonymous да 2009-08-14 @ 15:12 EEST

Кой плаща??

Собствениците на такъв блок нещо касае ли ги или всичко се кара по системата "спасяване на бедствуващи граждани"? Щото от моя блок ако падне мазилка или някой друг конструктивен елемент ще се срамувам до края на живота си... :-))))))))))))

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди