изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:31 EEST
Христо Ковачки отива на съд    
Новини
Енергийният бос Христо Ковачки отива на съд. Това ще стане в първите дни на септември, съобщава вестник "Стандарт", като се позовава на високопоставени източници в прокуратурата.


Разследването срещу бизнесмена е приключило. То е за данъчни престъпления в особено големи размерисговаряне с друго лице да върши престъпления, чрез които се цели набавяне на имотна облага. До дни Ковачки ще бъде призован, за да му бъде повдигнато окончателното обвинение, уточняват източниците. Преди делото да бъде пратено в съда с обвинителен акт, на Ковачки ще бъде дадена възможност да се запознае с материалите.
Енергийният бос и неформален лидер на партия ЛИДЕР беше обвинен през есента на миналата година и задържан. След това бе пуснат срещу рекордната гаранция от 200 000 лева.
С пълна пара продължава и разследването на аферата със заменки в земеделското министерство. С прокурорско постановление вчера са били иззети сървърите на ведомството. Компютърни експерти ще доказват кой, как и кога е оставил 77 празни полета в регистъра за заменки, които да бъдат попълнени със задна дата.
Разпити на конвейер на експерти от социалното министерство се водят и по делото за злоупотреби във ведомството на Емилия Масларова. Вещи лица оценяват какви средства са били вложени реално в ремонта на социалния дом в Стара Загора. По документи там са били налети близо 10 млн. лв., или около 2470 лв. на кв. м. Цифрите се появиха в одита на Агенцията за държавна финансова инспекция, която установи и нарушения на Закона за обществените поръчки. По случая ведомството бе глобено. Ако 10-те милиона обаче не са били вложени в ремонта, ще има обвинителен акт, уточниха от прокуратурата.
dir.bg
 
Пернишката Шер върти фирмите на Ковачки
 
Фолкпевицата окончателно се отказа от пеенето
Една от най-хитовите фолкпевици на 90-те години – Десислава, вече е управител на фирмите за имоти “Голдън Хоуем” и “Нова Деница”, които са собственост на съпруга й Христо Ковачки, класиран в топ 3 на най-богатите у нас. Дуетната половинка на Тони Стораро, наричана от покойния бос Жоро Илиев Пернишката Шер, се отказа от пеенето и се посвети на 6-годишната си дъщеричка Александра и на любимия си мъж. Двамата са заедно от 8 години, но цялото семейство се появи за първи път на публично място при учредяването на коалиция “Напред”.
Преди да залюби Десислава, Ковачки

3 пъти се запознава с нея.

Фолкпевецът Тони Стораро тайно от брюнетката дава телефона й на бизнесмена и той настойчиво звъни, докато хубавелката най-сетне откликва. През 2000 г. тя заживява с него, а на следващата година двамата спретват сватба в тесен кръг.
Преди да срещне Ковачки, възпитаничката на немската гимназия в родния си град Перник беше любимка на Жоро Илиев и Коко Динев и пееше почти всяка вечер в “Кошарите”. По това време бъдещият милионер Ковачки е

приближен на Косьо Самоковеца,

но вече се усеща твърдата му ръка. Без да се замисля, той влиза в конфликт с шефа на ВИС-2 и слага край на участията на Деси в “Кошарите” въпреки съпротивата на Жоро Илиев. Налага се Самоковеца да ги помирява.
Запознати описват Десислава като изключително търпелив и волеви човек.
По този повод те разказват един случай, когато тя паднала по стълбището, повлечена от двете немски овчарки и добермана, които отивала да разхожда навън. Подплашени от нещо, кучетата я влачат няколко етажа и Деси се озовава в болница със счупен нос и множество порезни рани по лицето. “Гледката беше ужасяваща”, спомня си тя. Певицата обаче всеки Божи ден застава пред огледалото и

по 50 пъти на ден си повтаря: “Не се предавай!”

И още: “Ти отново ще си хубава и желана.”
И чудото става след 3 месеца, без мазила и каквито и да било илачи. Белезите й изчезват, а носът й зараства без драскотина.
 
 


Сходни връзки

Христо Ковачки отива на съд | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди