изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:38 EEST
БФС извади "Беласица" от Б група    
СпортОтборът на "Беласица" бе изваден от Западната Б група, информира официалният сайт на БФС. Срещата за първенство от втория кръг между отборите на "Септември" (Симитли) и "Беласица" (Петрич) няма да се играе, поради недопускане до участие на "Беласица" в шампионата на Западна Б група за сезон 2009/2010 г.


Решението е било взето от Спортно-техническата комисия към родната футболна централа.

В решението обаче не става дума дали "бяло-червените" ще получат право да играят във В група, или ще трябва да започнат от най-ниското ниво на футбола у нас. Само 24 часа по-рано еуфорията бе заляла Петрич, като причината за това бе изказване на администратора на отбора Антон Илиев, който обяви, че е получил като задача от шефа си Костадин Хаджииванов да картотекира юноши, с които тимът да стартира в първенството на Западната Б група.

Така след 86-годишно присъствие в българския футбол, Беласица е на път да изчезне от футболната карта на България. Остават шансове все пак петричани да заиграят във В или А-окръжна група, но до момента не е ясно дали това ще се случи.
dnevnik.bg
 


Сходни връзки

БФС извади "Беласица" от Б група | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди