изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:16 EEST
Три трупа при жесток челен удар в Бургас    
Новини
Трима души загинаха при нова тежка катастрофа на Околовръстното шосе от квартал Меден Рудник към централната част на Бургас, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в града.


Около 17.20 ч. на Околовръстното шосе от “Меден Рудник” в посока Централната част на Бургас, в района зад стадион “Черноморец, лек автомобил “Алфа ромео” с бургаска регистрация, управляван от 31-годишния В.А. от Бургас, по неустановени към момента причини преминава през разделителния пояс и навлизайки в лентата за насрещно движение се блъска челно във “Фолксваген голф” с бургаска регистрация.
Фолксвагенът е управляван от 24-годишния К.И. от Бургас. След жестокия челен удар “Фолксваген”-ът неколкократно се преобръща, а шофьорът и двете му спътнички - 26-годишната Д.К от Сливен и още една жена, чиято самоличност първоначално не бе установена загиват на място. Шофьорът на “Алфа Ромео”-то е с наранявания и е в шоковата зала на бургаската болница, съобщи БНТ. Той е с вътрешен кръвоизлив и има счупени ребра. Има опасност за живота му, предаде БГНЕС. Още три автомобила са се ударили в катастрофиралите коли.
Местопроизшествието своевременно бе обезопасено от екипи на “Пътна полиция”, като трите тела са извадени от напълно унищожения при катастрофата “Фолксваген” от екип от “Гражданска защита”. На мястото на инцидента бяха директорът на Областна дирекция на МВР – Бургас комисар Васил Едрев и началникът на сектор “Пътна полиция” – Бургас – главен инспектор Йонко Тончев.
По информация на Дарик шофьорът, причинал тежката катастрофа се казва Владо Айранов. Загиналите са 24-годишният Красимир Иванов от Бургас и седящата на предната дясна седалка 26-годишна Даниела Колева. Третата жертва на зловещата катастрофа е 44-годишната майка на Даниела, съобщи Фокус.
По непотвърдена информация Айранов е бил  много пиян, а през 2004 г. му е била отнета шофьорската книжка за множество нарушения. Пътят Бургас-Созопол беше затворен до 19 ч., предаде БГНЕС.
 


Сходни връзки

Три трупа при жесток челен удар в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди