изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:50 EEST
Кой уби порното?    
По света Порноиндустрията умира. И главните й убийци са пиратите и тези, които безплатно качват в интернет фотографии и филми с порнографско съдържание, коментира „Лос Анджелис Таймс“, цитиран от Интерфакс.


За порноиндустрията настъпиха тежки времена. Причината не е в икономическата криза, от която страдат всички наоколо.
  
  Главният враг на индустрията за развлечение на възрастните е интернет. През последните години в мрежата се появява все повече безплатно съдържание.
  
  Порноиндустрията преживя много кризи, откакто порното навлезе благодарение на видеото още от 80-те години на миналия век. Но сега проблемът не е икономически, а в конкуренцията на интернет.
  
  Изданието разказва, че 23-годишната Савана Стърн, работеща в тази сфера, сега заработва тройно по-малко заради съкращения в порнобизнеса.
  
  Преди по-малко от две години тя е получавала по 150 хиляди долара годишно и дори й се е налагало да отказва предложения. Днес доходът й е 50 хиляди долара.
  
  И ако по-рано е работила по четири-пет дни седмично, снимайки се в откровени сцени, то сега работната й седмица се е свила до един ден.
  
  Освен това студията й оказват натиск и искат да намалят заплащането за една креватна сцена (стандарт в порноиндустрията) от 1 000 долара с 30% - на 700 долара.
  
  "Възможностите в индустрията се изпаряват пред очите ви. Това е много неприятно", жалва се Савана.
  
  Вътрешни лица от кухнята на порнобранша заявяват, че от 2007 г. доходите на повечето компании, специализирани в заснемането и разпространението на порно са спаднали с 30-50%.
  
  При това броят на новите филми рязко намалява. "Безплатното порно в интернет ни унищожава", убеден е собственикът на порностудиото Combat Zone, чийто бизнес се е свил с 50% през последните три години.
  
  Изглежда порнобизнесът е единственият, в който производителите са готови на всичко, за да се справят с пиратите, за да оцелеят.
  
  И ако от обикновените киностудия и звукозаписни компании пиратите отнемат част от доходите, то при порноиндустрията направо я убиват.
  
  "Винаги сме смятали, че докато интернет се развива, бизнесът ни ще върви добре. Не ни е минавало и през ум, че ще се конкурираме с хора, които правят това безплатно", заяви съпредседателят на гиганта в порноиндустрията Vivid Entertainment Бил Ешър. erogance.eu

ЕЛЕКСИРЪТ НА ЕРОТИЧНИТЕ ГАЛЕРИИ

 


Сходни връзки

Кой уби порното? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди