изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:36 EEST
85 деца-сираци ще почиват на море    
Новинис. Крапец. 85 деца-сираци и бездомни ще летуват тази година на море. Това съобщи пред Агенция „Фокус”” отец Иван Иванов, създател на сиропиталище „Св. Николай” при манастира „Св. Троица” в Нови хан. Децата пътуват за къмпинг „Карвуна”, където ще почиват в бунгала и каравани до 6 септември.


Децата са на възраст от три години и на горе, като те се придружават и от възрастни хора, които ще се грижат за децата по време на почивката им, уточни отец Иван. По думите му тазгодишната почивка е за пета година. Финансирането за детския лагер е организирано от дарения на частни лица и частни фирми.
Александър ШАБОВ

В шабленското село Крапец организират летен лагер за деца-сираци и бездомници
16 август 2009 | 07:43 | Агенция "Фокус"
Шабла. По инициатива на църковното настоятелство на православен храм “Св. Св. Кирил и Методий” в село Крапец за втора поредна година на летен лагер ще бъдат деца-сираци и бездомници, водени от отец Иван от гр. Нови хан. Това съобщиха от пресцентъра на община Шабла.
За нормалната почивка на децата е осигурена безвъзмездно базата на къмпинг “Карвуна” за времето от 16 август до 6 септември. Групата е съставена от 70 деца на възраст от две до 12 години. Оглавяваният от отец Павел Максимов инициативен комитет, който се занимава с организацията на отдиха на децата, търси съдействие за обезпечаване с храна и консумативи, необходими за пребиването им.

 


Сходни връзки

85 деца-сираци ще почиват на море | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди