изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:05 EEST
Шофьорът, убил 3-ма в Бургас, е бил пиян    
Новини
31-годишният Владо Айрянов, който вчера със своя лек автомобил "Алфа ромео" удари Фолксваген и уби трима души в Бургас, е карал с 1,5 промила алкохол в кръвта. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в морския град.


Това показва кръвната му проба, която е взета за анализ след катастрофата. Установено е, че Владо Айрянов е придобил правоспособност през 2004 година, като до момента е санкциониран два пъти за управление на моторно превозно средство без свидетелство за правоуправление и са констатирани още 11 нарушения като правоспособен водач, сред които: за превишена скорост, леко пътно транспортно произшествие, три пъти за управление на МПС след употреба на алкохол, шофиране без колан, неносене на „Гражданска отговорност” и др.
На 19 юни 2006 година при проверка от служители на „Пътна полиция” при Областна дирекция на МВР – Бургас Владо Айрянов е изпробван с дрегер за наличие на алкохол в кръвта, който е отчел 1,38 промила. Районен съд – Бургас е наложил глоба в размер на 600 лв. и 4 месеца лишаване от правоуправление.
Само пет месеца по-късно обаче - на 1 ноември 2006 година Айрянов отново е спрян за проверка от служителите на КАТ, като дрегерът е отчел 1,63 промила. Втората присъда постановена от Районен съд – Бургас е лишаване от правоуправление за срок от 2 месеца и пробация за срок от 6 месеца.
За трети път 31-годишният мъж е задържан от полицаи да шофира след употреба на алкохол на 10 септември 2007 година. Тогава Владо Айрянов е бил с 0,74 промила алкохол в кръвта, за което от „Пътна полиция” - Бургас му е наложено лишаване от правоуправление за срок от три месеца и глоба в размер на 200 лв.
Вчера около 17.20 ч. на улица "Тодор Александров" в Бургас 31-годишният Владо Айрянов преминава през разделителния пояс и навлизайки в лентата за насрещно движение се блъска във “Фолксваген голф” с бургаска регистрация. От удара автомобилът “Фолксваген” неколкократно се е преобърнал. На място загинаха 24-годишният Красимир Иванов от Бургас, който е шофирал Фолксвагена и седящата на предната дясна седалка 26-годишна Даниела Колева от Сливен. Третата жертва на зловещата катастрофа е 44-годишната майка на Даниела. dir.bg
 


Сходни връзки

Шофьорът, убил 3-ма в Бургас, е бил пиян | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди