изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:18 EET
27 варненки ще се борят за титлата на Ивайла Бакалова    
Мис & Мистър
На 27 август в Гранд хотел Варна за пореден път ще се проведе престижният конкурс Мис Варна. Традиция е спечелилото момиче да представи града на Мис България. Ивайла Бакалова е една от красавиците, печелили короната на регионалния и на националния конкурс.


За втора година Ники Кънчев ще бъде водещ на шоуто. Преди броени дни след кастинг в Лятната градина на Бистро Аромат бяха избрани 27 варненки, които ще се борят за титлата на 27-ми, писа Слава.

До тогава за тях е осигурен екип от специалисти, които ще ги обучават в правилна походка и хореография. На участничките няма да липсват и ежедневни репетиции, фитнес и постоянни забавления. В програмата им са включени още разходки из забележителностите на Варна, благотворителност и традиционна вечер на талантите.

Повече от три месеца се работи по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Ще има ефектна водна сцена, разположена върху басейна на хотела.
dir.bg
 


Сходни връзки

27 варненки ще се борят за титлата на Ивайла Бакалова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди