изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:50 EET
Искат Сергей Станишев за кмет на София    
Новини
Сергей Станишев да се кандидатира за кмет на София. Това поиска бившият зам.-министър на финансите и настоящ общински съветник от БСП в София Георги Кадиев по БНР.


Според Кадиев кандидатите на червената партия трябва да са ключови фигури, защото за БСП тези избори не са "обречена кауза".
"Не може само като сме водачи на листи да сме най-отпред, а пък като дойдат трудни избори, да пускаме някой друг и да му гледаме сеира", коментира още Георги Кадиев.
Той допълни, че кандидатурите на БСП за кмет на София трябва да са ясни до 5-ти септември. Ще бъдат проведени вътрешни избори в партията следващия месец и до тази дата вече трябвало да бъдат ясни номинираните кандидати, които към момента са 8.
Аз предполагам, че част от тях ще отпаднат, вероятно ще има част нови. Но аз държа да се номинират и ключови фигури на БСП, подчерта Кадиев.
Президентът Георги Първанов насрочи частични местни избори в София и Враца на 15 ноември. Изборите в София се наложиха, след като столичният кмет Бойко Борисов бе избран за министър-председател. За временно изпълняващ длъжността му бе назначен заместникът му Минко Герджиков.

 


Сходни връзки

Искат Сергей Станишев за кмет на София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди