изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 09:26 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 АВГУСТ

ОВЕН - С добри намерения сте да свършите всичко, което планирате, но нещата няма да зависят само от вас. Ще възникнат непредвидени ангажименти, които може да осуетят програмата ви.

ТЕЛЕЦ - Жадни сте за спокойствие и приятно общуване, което би ви осигурило и глътка отдих. Ще останете заинтригувани от предложение, заради което може да промените плановете си днес.

БЛИЗНАЦИ - Очакват ви финансови придобивки, погасяване на задължения и други. Изразен късмет и любовни сполуки. Постиженията в професионалната сфера ще ви наредят в предни позиции.

РАК - Ако не одобрявате нечие решение и то има отношение към вас, не крийте мнението си, но и не бъдете груби. Ще продължите и занапред да се вслушвате в разума си, друго не би могло и да бъде.

ЛЪВ - Ще бъдете повлияни от доброто настроение на хората около вас и това ще направи деня ви по-светъл. Не по-малко важни за вас са и предстоящите ви изяви, за които подготовката е в ход.

ДЕВА - Денят на повечето от вас ще е приятен и зареждащ ви с добри намерения. Времето предразполага към почивка, но няма да пренебрегнете и делата си, заради които бихте направили всичко.

ВЕЗНИ - Положителното ви отношение към работата и колегите ви превръща в хора, на които може да се разчита. И вие като практични хора ще се възползвате от благоразположението към вас.

СКОРПИОН - Не се разпилявайте в много посоки, денят е важен за делата ви и най-вече за личните ви реализации. Активността ви на работното място ще ви доближат до желаните резултати, но е нужно още.

СТРЕЛЕЦ - Участвайки в съвместни начинания, ще покажете активност, с която ще привличате вниманието на околните. Развитията около вас ще ви повлияят до степен да промените мнението си по много въпроси.

КОЗИРОГ - Нерешени въпроси на работното място или у дома ще занимават много от вас днес. Потърсете допълнителна информация, за да направите обективна оценка и вземете правилните решения.

ВОДОЛЕЙ - Ще приключите проект, в който сте вложили сили и средства, и с който ще сложите край на един период в живота си. От него ще излезете със смесени чувства и равносметка.

РИБИ - Професионалните ви умения и работни задачи ще ви създават повече напрежение днес, нещата няма да бъдат такива, каквито ги искате. Това изисква да сте внимателни, особено в детайлите.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди