изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:14 EEST
Избраха Преслава за №1 на турнето    
КултураБезплатното турне на телевизия Планета тази година определено събра доста фенове по площадите и стадионите. Друг е въпросът как се представиха чалга звездите.

Емилия е последна

виж в пълен размер

Безплатното турне на телевизия Планета тази година определено събра доста фенове по площадите и стадионите, съобщава http://vip-bg.info Друг е въпросът как се представиха чалга звездите. Имаше концерти, на които голяма част от уж талантливите певици пяха фалшиво. Емилия беше една от тях. Това обяснява защо в анкетата на slava.bg хората я поставиха на последно място по представяне. Само за няколко дена в сайта гласуваха близо 4000 души, които определиха Преслава като най-добрата на турне 2009, а приятелките Емилия и Мария като най-зле представилите се, коментира slava. Нищо, че Отварачката дори се поразсъблече и показа прелести. Всъщност всичко това няма никакво значение. Важното е Митко Пайнера да е доволен, а народните маси да получат своята порция фолк. Така се осигуряват хляб и зрелища. В това отношение димитровградският законодател на фолка няма грешка. Ако беше древен римлянин щяха да го изберат за консул, ама не е. То и без да е такъв замалко да стане политик. Жалко, сигурно щеше да има турнета всеки ден.

Image
 


Сходни връзки

Избраха Преслава за №1 на турнето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди