изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:06 EEST
ЧУЖДЕНЦИ НАПАДНАХА БЪЛГАРИН И МУ ПРОБИХА ГЛАВАТА С ОТВЕРТКА    
Ред и сигурностЧужди граждани са нападнали нашенец и са му пробили главата в ранните часове в петък - в близост до хотел "Добруджа" в Албена, научи НДТ. Шефът на ОД на МВР в Добрич - комисар Ивелин Петров заяви, че извършителите на нападението са установени и задържани, като продължават процесуалните действия по случая. "Категорчно мога да кажа, че са чужди граждани, но не мога да конкретизирам дали са македонци, или сърби. Раненият е закаран веднага в болница във Варна, където му е направена операция и към момента нямам данни да има опасност за живота му" - каза още комисар Петров.

Екшънът се разиграл в малките часове в петък сутринта около 4.30 часа.
От свои източници НДТ научи, че двама чужденци налетели на групата от трима млади българи, които излезли от дискотека. Заради това, че колата им била надрана, единият от чужденците измъкнал отвертка и с нея пробил главата на 30-годишния зъболекар Мартин Недялков. Не без поражения се отървал и приятелят му, който бил пребит, а дамата с него изпаднала в нервен шок от случилото се. Нападателите избягали, но младата жена успяла да види номера на колата им и да извика полиция и линейка. За броени часове след подаване на сигнала, полицаите успели да заловят и задържат извършителите на нападението.
 


Сходни връзки

ЧУЖДЕНЦИ НАПАДНАХА БЪЛГАРИН И МУ ПРОБИХА ГЛАВАТА С ОТВЕРТКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди