изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:26 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 17-23 август 2009 година    
ВреметоПрез първите два дни от новата седмица времето запазва характера си – ще е предимно ясно и слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, но валежи са малко вероятни. Във вътрешността на района вятърът ще е слаб, по крайбрежието умерен североизточен вятър, който постепенно ще отслабва. Преобладаващи минимални температури 16-21 градуса, максимални 27-32.

 

В сряда ще остане предимно ясно и слънчево, но привечер облачността ще се увеличи. На места е възможно да превали и прегърми. Ще е топло с максималните температури 30-35 градуса.

В четвъртък облачността ще е променлива и на места с краткотраен валеж от дъжд и гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и с него ще нахлуе по-хладен въздух. Дневните температури ще се понижат до 26-31 градуса.

В петък и събота ще е слънчево. Вятърът ще отслабне, а температурите ще се повишат до 28-33 градуса.

В неделя облачността ще е по-често значителна и на места са възможни превалявания от дъжд с гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от север и ще започне да нахлува по-хладен въздух. Дневните температури ще се понижат.

Вълнението на морето през по-голямата част от периода ще е 2-3 бала, а температурата на морската вода между 24 и 26 градуса.

 

  

Деж. синоптик: Б.Маркова

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 17-23 август 2009 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди