изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:30 EEST
ПЕНСИОНЕРКА ДАДЕ 6 БОНА НА ИЗМАМНИЦИ    
Ред и сигурностЗа нова поредна жертва на телефонни измамници съобщиха от полицията. 75-годишна жена от Добрич се жалвала в Първо РПУ на 14 август - за това, че е измамена по познатата схема "роднина причинил катастрофа с пострадал”.

В петък около 11 часа на домашния си телефон  С.Д. е получила обаждане от непознат за нея мъж, който се представил за следовател Василев. Мнимият следовател й съобщил, че племенницата й е катастрофирала, като в следствие на катастрофата е загинало дете. Жената е повярвала на непознатия, който й поискал пари за освобождаването на племенницата й. Възрастната жена изтеглила 6000 лв. от банковата си сметка, като според указанията на несъществуващия следовател, дори заделила  300 лв. - за този, който ще пренесе парите. Около 13,30 ч., непознато момче е дошло пред дома на жертвата на измамата по ул. "Брацигово" в Добрич и тя му дала парите. По случая се извършва проверка от служители на Първо полицейско управление, добавят от полицията.
 


Сходни връзки

ПЕНСИОНЕРКА ДАДЕ 6 БОНА НА ИЗМАМНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди