изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:31 EET
ОТ ДНЕС В ДОБРИЧ РАЗДАВАТ ПРОДУКТИ ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИ    
ОбществоВ Добрич днес започва раздаването на продукти от интервенционните запаси на Европейския съюз. Това е вторият транш на инициативата, която е насочена към социално слаби граждани.

Първият етап бе от 4 до 24 юни. За Добричка област право да получат продукти имат 5 690 души, а само за град Добрич - 1475, съобщи за НДТ Валентина Закова от ОС на БЧК. Условието е хората да са получавали енергийни помощи за периода 2008/2009 г. Списъците се изготвят от Агенцията за социално подпомагане и БЧК категорично не може да нанася промени в тях, обясни В. Закова. Социално слабите получават по три килограма брашно, ориз и захар, както и осем пакета макарони. Акцията в Добрич ще продължи до 28 август включително, като са определени три пункта - пенсионерските клубове по улиците "Брацигово" и "Отец Паисий" и църквата "Света Троица", от 8.30 до 16.30 ч. Продукти се раздават и в останалите общини в областта. Третият транш ще бъде от 12 октомври до 6 ноември.
 


Сходни връзки

ОТ ДНЕС В ДОБРИЧ РАЗДАВАТ ПРОДУКТИ ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди