изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:32 EEST
19-ГОДИШЕН СЕ УДАВИ В МЪРТВО ВЪЛНЕНИЕ    
Ред и сигурностТрупът на младежа бе изваден край Кранево

В понеделник към 18 часа в полицейското управление в Албена е подаден сигнал за изчезването в морето на 19-годишния Ивайло Г. от Добрич. Това съобщиха от пресцентъра на полицията. Сигналът бил подаден от неговия 18-годишен приятел Диян, също от Добрич.
Двамата около 15.30 ч. влезли да се къпят в морето между Северния плаж на село Кранево и курорта "Албена", на неохраняема плажна ивица. Спасители заявиха, че през целия ден е имало мъртво вълнение, като дори след обяд, като излязъл бризът, се вдигнала и голяма вълна. Давещият се Диян бил забелязан от спасител на съседен плаж, който му се притекъл на помощ и го извлякъл на брега, но през това време Ивайло изчезнал в морето. В издирването се включил и екип водолази от Гражданска защита, които започнали издирване на тялото от 19 часа в понеделник вечерта. Вчера спасителите в Албена бяха предупредени, че е възможно морето да изхвърли трупа на младежа. Водолазите на Гражданска защита намерили вчера около 11 часа тялото му в района на Международния лагер в Кранево, заявяват от полицията. Директорът на Гражданска защита - Добрич, Живко Гочев, уточни, че удавникът е изваден на около километър и половина от мястото на инцидента.
По случая се извършва проверка от служители на РУ на МВР Албена.
Това е четвъртия случай на удавник по северното Черноморие от началото на активния сезон. Заради получен инфаркт по време на къпане зад определената за това зона, в началото на юни смъртта си намери възрастен германец в Албена. Нелепо се удави дете от търновски дом на плажа в Кранево в началото на август, а в неделя 46-годишен почина в морето на плажа в Каварна, получил също инфаркт.
 


Сходни връзки

19-ГОДИШЕН СЕ УДАВИ В МЪРТВО ВЪЛНЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди