изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:24 EEST
ПОСТОЯННО ПОДМЕНЯТ ТАБЕЛИТЕ ПО ПЪТИЩАТА    
НовиниОт Областно пътно управление - Добрич, съобщиха, че от началото на годината досега са поставени 200 табели и знаци в обхвата на републиканската пътна мрежа. 105 от общия брой са новопоставените табели, а останалите 95 са възстановени, след като старите са били повредени или откраднати.

22 нови табели са монтирани за начало и край на населено място, а 34 броя са знаците, които са монтирани за указване на предимство. По пътищата от републиканската мрежа са поставени още 54 броя предупредителни знаци и 59 - за въвеждане на забрана и отмяната й, които са монтирани през първите 8 месеца на годината, уточняват още от пресслужбата от управлението.
В края на юли са получени нови 86 пътни знаци и табели, които предстои да бъдат монтирани от районните пътни служби на територията на ОПУ-Добрич. Доставката е на заявени пътни знаци, като най-много от тях са обозначаващи начало и край на населено място.
 


Сходни връзки

ПОСТОЯННО ПОДМЕНЯТ ТАБЕЛИТЕ ПО ПЪТИЩАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди