изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:09 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 19.08.2009    
ВреметоПрез нощта над страната времето ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над планинските райони. Горещо време, с преобладаващи максимални температури между 30° и 35°, в София - около 30°. Ще духа слаб вятър от север-североизток, който по-късно през деня ще се усили и с него в страната ще започне да прониква малко по-хладен въздух.

Над Североизточна България облачността ще се увеличи и до полунощ срещу четвъртък на отделни места там е възможно слабо да превали.

Атмосферното налягане е близко до средното за август - ще се повишава.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има в следобедните часове и привечер. Ще духа до умерен вятър от север-североизток, който след обяд ще започне да се усилива. Очаквана максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра - около 15°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има в следобедните часове над северното крайбрежие. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 28°-31°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде слабо - 1-2 бала.

Дежурен синоптик: Красимир Стоев

НИМХ - департамент "Прогнози на времето"

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 19.08.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди