изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:18 EEST
ВАС ЩЕ РЕШАВА ЗА КЪРПЕЖА НА УЛИЦИТЕ    
НовиниВърховният административен съд има окончателната дума за това кога ще започне изкърпването на улиците в Добрич и ремонтът на подходите към вътрешнокварталните пространства в града, обясниха от кметството.

На последна инстанция се очаква решение по делото, което е заведено от две варненски фирми, които обжалват проведената от общината поръчка за възлагане на кърпежните работи. През миналата седмица обаче е приключила процедурата по ЗОП за обектите за водоснабдяване и канализация, които ще се финансират от местния бюджет с около 800 000 лева. Става въпрос за общо десет ВиК-обекта в града. До края на тази седмица предстои среща с определената фирма-изпълнител, за да се изготвят графиците за дейностите, казаха още от кметството. Оттам добавиха, че в края на миналата седмица е завършил първият етап от обществената поръчка за преасфалтиране на улици и полагане на бетонова настилка. Днес ще се проведе вторият етап - отваряне на офертите. Надеждите са за по-благоприятно развитие в сравнение с обжалвания конкурс за изкърпване на улиците в града.
 


Сходни връзки

ВАС ЩЕ РЕШАВА ЗА КЪРПЕЖА НА УЛИЦИТЕ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВАС ЩЕ РЕШАВА ЗА КЪРПЕЖА НА УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-18 @ 18:09 EEST

Добричлии трябва да застанат зад кметството и добрички фирми да извършат асфалтирането на улиците. Стига сме хранили варненци, а фирмите от Добрич да фалират и да оставят на улиците безработни. Във Варна има достатъчно работа за варненските фирми. Досега БСП-НДСВ-ДПС се грижеха най-вече за Варна и за умирането на Добрич. Време е да помисбим за дебе си и за развитието на Добрич и другите общини от Добричка област.

ВАС ЩЕ РЕШАВА ЗА КЪРПЕЖА НА УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-18 @ 19:45 EEST

Най-важното е да се осъзнае, че за да закърпиш улиците, трябва да искаш да закърпиш улиците. Ако искаш да си купиш нова кола или имот, улиците ще са си все така... ;-)


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди