изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:48 EEST
ЗЕМЕДЕЛСКИЯТ МИНИСТЪР СЕ ОЧАКВА НА АГРОИЗЛОЖЕНИЕТО    
НовиниМинистърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов се очаква да присъства и открие XVIІ  международно специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него", което ще се проведе от 25 до 29 август.

В първия ден на изложението се предвижда да се проведе кръгла маса на тема "Българското земеделие -проблеми и перспективи". Пловдивска фирма ще представи "Напоителни системи от ново поколение". С възможностите за финансиране на земеделието и подхода "Лидер" - като нова възможност на Програмата за развитие на селските райони, заинтересованите ще бъдат запознати от Галина Митева - външен експерт на ПРСР. Ще бъдат представени и условията за финансиране на земеделски производители - проекти, програми, условия.
Програмата на изложението предвижда още презентация на продукти за основно и листно приложение при зърнени и технически култури на фирма Анжибо, Франция. Участниците във форума ще се запознаят със софтуерна система за управление на агробизнеса в среда, сертифицирана по  ISO 9001:2008. Ще бъде организирана полева демонстрация на фирма  Мегатрон ЕАД с машини John Deere, както и демонстрация на почвообработваща техника на "Раломекс" АД, Завет, както и на техниката, предлагана от ЕТ " Пряспа - Светозар Киров" - Добрич.
 


Сходни връзки

ЗЕМЕДЕЛСКИЯТ МИНИСТЪР СЕ ОЧАКВА НА АГРОИЗЛОЖЕНИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди