изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:34 EEST
ЗАПОЧВА КОНКУРСНАТА ПРОГРАМА НА "ТРИКСИ"    
НовиниСнощи в Балчик тържествено бе открито тазгодишното издание на международния детски фестивал на изкуствата "Трикси".

То бе предшествано от дефиле по Дамбата на участниците в международния културен форум, които са от 15 държави. От днес стартира и конкурсната програма на фестивала. Днес от 14 часа ще започне конкурсът за "Народен вокал и хореография", а по-късно в читалище "Паисий Хилендарски" ще започне майсторски клас по народно пеене. За утре е предвидена конкурсната програма "Класика" в храм "Св. Константин и Елена", а вечерта участниците ще изнесат концерт в Добрич. В сряда ще бъде открита фотоизложба "Ужасно прекрасната Земя" в каменната зала в "Двореца". Същия ден ще се проведе и конкурсната програма за "Поп и джаз пеене". За четвъртък са предвидени откриване на художествена изложба във фоайето на Общината и уъркшоп по хореография. В петък, след майсторски клас по поп и джаз пеене, ще бъде посрещнат и Нептун, а на плажа на Двореца ще се организира парти. "Мис" и "Мистър Фестивал" ще бъдат избирани на басейна на хотел "Бисер" в събота, а след това ще бъде организирана дискотека за всички участници във фестивала. Награждаването и галаконцентът са предвидени за неделя, а в понеделник участниците ще изнесат концерт пред хотел "Добруджа" в Албена.

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА КОНКУРСНАТА ПРОГРАМА НА "ТРИКСИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди