изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:59 EEST
НАД 350 ФИРМИ ЩЕ УЧАСТВАТ В СЕЛСКОСТОПАНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ    
НовиниВ предстоящото XVII Международно изложение "Селското стопанство и всичко за него" ще участват 350 фирми, съобщиха организаторите от "Добрички панаир".

Участие в изложението ще вземат фирми от България, Румъния, Турция, Украйна, Беларус, Русия, Израел, Великобритания, Холандия Германия, Франция, САЩ, Полша, Словения, Чехия и др. Те ще се представят на обща изложбена площ от над 12000 кв.м в спортен комплекс "Простор".
Традиционното изложение "Селското стопанство и всичко за него" ще се проведе от 25 до 29 август 2009 г. На официалното откриване се очаква да присъства министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов.
Организаторите съобщиха, че по време на изложението много фирми ще покажат на настоящите и бъдещите си клиенти новости в областта на земеделската техника, на селекцията на нови сортове земеделски култури или пък на препарати за борба с вредителите.
Сред новите продукти са предлаганите от "Агромашина" ЕООД трактори Ламборджини R6 и R7. Новост е и продуктът "Продълбочител ALPEGO KER7-300" на ALPEGO. КУБОТА БЪЛГАРИЯ /Кбг/ ЕООД ще представи трактори Кубота серия М, а "Мегатрон" ЕАД ще покаже самоходна пръскачка и торачка John Deere 4930, която е новост на световния пазар. Фирмата "Семпе 2" ООД предлага нов продукт Адения Про - разтвор на NPK + Микроелементи органичен тор на база хумидни и флувидни стимулатори за листно приложение с производител Анжибо Франция. Новост на Българския пазар е комбинираната дискова брана - Перла 5.0.
 


Сходни връзки

НАД 350 ФИРМИ ЩЕ УЧАСТВАТ В СЕЛСКОСТОПАНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди