изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:35 EET
Най-дългите крака    
Любопитно ... поне засега, принадлежат на Волгоградчанката Светлана Панкратова - 132см!

В момента тя живее в Испания и работи в агенция за недвижими имоти.

erogance.eu

Жената с най-дългите крака в света не се притеснява от мъжките погледи
 
01 Авг, 2005
Научно погледнато, шейсет и пет процента от тялото й са крака! Вземането на вана например се превръща в сериозен проблем, тъй като Лиза трябва да се свие като акробат, за да успее да се побере в нея.

Лиза Хол е 19-годишна девойка, която работи като администраторка. Когато човек я види да седи зад бюрото, не забелязва нещо кой знае колко необичайно в нея. Всъщност тази млада дама притежава великолепни крака, на които всеки мъж може да се наслади, когато тя се изправи.

Лиза е висока метър и деветдесет, а краката й са дълги умопомрачителните 124,46 сантиметра. Тя е жената с най-дългите крака в света. Научно погледнато, шейсет и пет процента от тялото й са крака! :)

Лиза Хол обича невероятно дългите си крака. Тя никога не се е притеснявала от учудените погледи на минувачите, а още повече от тези на възхитените мъже. Лиза носи къси поли, за да показва красивите си крака, с които се гордее.

Може би се досещате, че при подобна дължина на краката възникват и някой трудности. Вземането на вана например се превръща в сериозен проблем, тъй като Лиза трябва да се свие като акробат, за да успее да се побере в нея.

Изкусителната красавица трудно влиза и в “малките” коли. А когато дойде време за сън, дългокраката дама се разполага в специално пригоденото си легло. А колко ли време и отнема да обръсне краката си? За Лиза Хол дължината на краката й си има и предимства, и недостатъци. Но е неоспорима титлата й на “жената с най-дългите крака в света”! www.obektiv.info
 

Адриана Скленарикова - Красотата ще спаси света

Адриана СкленариковаАдриана Скленирикова е родена през 1971 г. в Словакия, страна в не особено добро финансово положение. Навлизането й в големия свят на модата става, по нейните думи, както преходът от черното към бялото.

Благодарение на славянската си красота и необикновено дългите си крака (с които влиза дори в Книгата на Гинес) тя бързо привлича вниманието на нюйоркската модна агенция Next и миланската Elite Modeling. И макар че истинският успех спохожда Адриана, когато я избират за Wonder Bra Girl за компанията Wonder Bra, тя вече е снимана в множество рекламни клипове.

Скоро след като подписва двугодишния си договор с Wonder Bra Адриана получава предложение и от компанията Victoria’s Secret, от сцената, на която тръгват такива звезди, като Тайра Бенкс и Даниела Пестова.

Адриана, здравейте! Много съм чела и много се пише за вас в нашата преса. Вие сте на 37 години и сте все така на върха. До кога според вас ще бъде този интерес ?
След като все още ме търсят и постоянно имам ангажименти, значи съм харесвана и работя добре. Преди години си мислех, че работата на модела е до 25 години и след това съвсем малко модели имат работа. Често идват при мен клиенти, които не търсят млади лица, а утвърдени имена. Аз съм абсолютна професионалистка и когато трябва да се работи, работя докато станат нещата. При мен няма почивки и разни глезотии.

Адриана СкленариковаВлязохте в Гинес като манекенката с най-дългите крака - 126 см, ексклузивен модел сте на Victoria’s Secret. Всичко това не може да не ви ласкае!
Що се отнася до краката, ако някоя манекенка има по-дълги, може да ги регистрира в Гинес, колкото до бельото - фирмата така е преценила и така е направила. Това може само да ме радва.

Вярвате ли в максимата, че красотата ще спаси света?
Естествено, не случайно преди време компанията Скай Юръп сложи мой билборд по бански с размери 12 на 4 м на самолет Боинг 737. Какво по-голямо потвърждение от това?

Ако не бяхте станала модел, с какво друго щяхте да се занимавате?
Не знам дали знаете, но учех в Прага за лекар-диетолог, когато една жена от агенция Некст ме срещна в супермаркета и буквално ме завлече на един кастинг. Мислех, че това е сън, че след това ще се върна към благородната си мисия на лекар, но явно не ми е било писано така. В първите години дори презаписвах пропуснатата година с надеждата, че ще се върна все някога да продължа, но това и до ден днешен не е станало и няма и да стане.

Адриана Скленарикова (вляво) и Мариана АршеваАко имате сестра или дъщеря, ще я лансирате ли в този бизнес?
Този бизнес е бляскав, но много труден.Чудя се как малки момичета на 14-15 години се справят и успяват. Отначало нашият живот предлага много предизвикателства, на които трябва да устоиш, за да се задържиш. Ако моята дъщеря след време иска да поеме по моя път, както пожелае. Няма да я спра.

Последен въпрос. За Карембьо естествено. Какво става с него?
И той, и аз сме много натоварени. Всеки има свой път, може и да се засечем някога.

Meri.bg

 

 

 

Шермин Шахривар - Мис Германия, стана Мис Европа 2005: вижте снимки

 


Сходни връзки

Най-дългите крака | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Най-дългите крака
Автор: Anonymous да 2009-08-21 @ 09:27 EEST
Докато се наслаждавате по цялата им дължина, да не забравите за какво сте почнали! Ха,Ха,Ха!!!!!!
Най-дългите крака
Автор: Anonymous да 2009-08-21 @ 16:43 EEST
Напальон е казал: "Женските крака не са така важни, тъй като в сюблимният момент винаги остават встрани от центъра на събитията!" :-))))
Най-дългите крака
Автор: Anonymous да 2009-08-24 @ 09:43 EEST

Абе к'ва жена може да бъде една двуметрова кобила?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди