изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:33 EEST
Кметъла на Каварна Цонко Цонев “ангелизиран”    
ЛюбопитноКметът на Каварна Цонко Цонев заряза мрачните символи на хард рока и хеви метъла и се остави да бъде “ангелизиран”.   В рамките на традиционната културна “Седмица на морето” , кметът на рок столицата на България лично посрещна поетесата и ПР-ка Мариела Нейкова, която по покана на Общината представи хитовата си книга “Ангелизация” в града .


 Това е петата поредна спирка от мини турнето, с което авторката гостува на някои от най-големите градове на страната.
   Мариела прочете подбрани стихотворения от “Ангелизация “, а компания на сцената й правеше съпругът й Цецо Елвиса, който поздрави публиката с няколко свои песни.
   По време на гостуването си в Каварна авторката сподели, че поради огромния интерес към книгата й тиражът е вече изчерпан и предстои преиздаване. Мариела разкри още пред почитателите си, че в момента работи върху втората си книга, която този път ще бъде роман.
   Мариела Нейкова е възпитаник на Априловската гимназия в Габрово. Завършва факултета по “Славянска филология” в Софийския университет, след което специализира втора магистратура по “Връзки с обществеността и ПР”, отново в СУ. Заминава за Ню Йорк, където учи в колежа по Масови комуникации.

erogance.eu

 


Сходни връзки

Кметъла на Каварна Цонко Цонев “ангелизиран” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди