изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:00 EEST
ДИПЛОМАТИ ОТ КАРИЕРАТА ПОЗДРАВИХА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ    
НовиниДвама дипломати са изпратили поздравителни адреси до новия областен управител на Добрич Желязко Желязков, съобщиха от прессцентъра на администрацията.

Поздравителни адреси са получени от Н.Пр. Виктор Калник, извънреден и пълномощен посланик на Украйна в България, и от Генералния консул на Р. Турция в Бургас И. Сефа Юджеер. С почитанията си двамата дипломати пожелават на Ж. Желязков здраве, успехи във всички начинания, неизчерпаеми сили и вдъхновение в нелеката, отговорна държавна работа и заявяват готовност за ползотворно бъдещо сътрудничество. В отговор на официалните пожелания, областният управител благодари и заяви своята готовност за по-нататъшно развитие и укрепване на традиционно добрите отношения на областна администрация – Добрич, с Посолството на Украйна и с Генералното консулство на Р. Турция в Бургас в интерес на народите на съответните държави. В контекста на задължителния протокол, Ж. Желязков поздрави и съответно беше поздравен от всички новоназначени областни управители.
 


Сходни връзки

ДИПЛОМАТИ ОТ КАРИЕРАТА ПОЗДРАВИХА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди