изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:53 EET
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПРОВЕЖДА СРЕЩИ    
НовиниВеднага с назначаването си областният управител предприе редица срещи с ръководители на териториални звена на държавната администрация, съобщиха от пресслужбата на администрацията. Цел на срещите е да се обсъди състоянието и проблемите в съответните структури.

От своя страна администрацията е изготвила и предоставила на новия губернатор годишните доклади за дейността на администрацията от 2005 г. до момента, включително доклад за първото полугодие на 2009 г. Желязков посети сградата на бившия медицински колеж и разпореди съответни действия за нейното обезопасяване. За целта е създадена комисия, която ще се заеме с някои частични ремонтни дейности – по състоянието на покрива, прозорците и дограмата. Оглед губернаторът извърши и на района в индустриалната зона, който претърпя сериозни щети по време на поройния дъжд на 7 август. Посети  пострадали помещения, където водата е достигала до 3 м, констатира на място факти, които бяха изнесени публично - за затрудненото отвеждане на водите от жп- моста, както и предприемане на действия за създаване на  проводимост на р. Добричка в участъка на промишлена зона „Север”. Той възнамерява да проведе и разговори с компетентните институции във връзка с прочистването на канализацията в района. Вчера Желев направи обиколка на граничните пунктове в областта.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПРОВЕЖДА СРЕЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди