изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:58 EEST
ДНЕС ГЛАСУВАТ СРЕДСТВА ЗА КАМЕН БРЯГ    
НовиниДнес ще се проведе редовно заседание на ОбС - Каварна, на което ще бъдат одобрени средства от общинския бюджет за ремонт на домовете на жителите на Камен бряг, които най-много са пострадали от земетресението.

Това заяви кметът на Каварна Цонко Цонев и допълни, че след пристигането на новия пожарен автомобил, обещан от премиера при визитата му в селото на 7 август, ще бъдат заделени средства и за ремонт на кметството в селото, което също има щети от природното бедствие. Наред с тази докладна съветниците ще се запознаят с отчета за изпълнението на общинския бюджет за първото шестмесечие на годината, както и с отчета за изпълнение на решенията на ОбС за същия период. Ще се обсъди и анализът на състоянието на материално-техническата база и кадровата обезпеченост в училища на община Каварна и подготовката за учебната 2009/2010 година, както и ще бъдат утвърдени паралелки с намален брой ученици в училища на общината за учебната 2009/2010 г. Съветниците ще гласуват и предложение за намаляване на капацитета на Дома за възрастни хора с умствена изостаналост в село Българево.
 


Сходни връзки

ДНЕС ГЛАСУВАТ СРЕДСТВА ЗА КАМЕН БРЯГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди