изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ


ОВЕН - Избавете се от ненужните си притеснения и работете по реализация на задачите си. Ще преодолеете възникващите затруднения и ще промените нещата, които не ви харесват в своя полза.

ТЕЛЕЦ - На делови срещи с точните хора ще постигнете споразумения, които ще благоприятстват развитието на бизнеса ви. В резултат на това ще се доближите до целите си, които касаят парите ви.

БЛИЗНАЦИ - Говоренето с подходящите хора ще направи възможна реализацията на идея, която при други обстоятелства би ви затруднила. Интимните ви отношения ще се задълбочават.

РАК - Ще отделите повече време на професионалните си дела днес, има срокове и договорености, които не бива да се пропускат. Работата ви ще е свързана и с административни институции.

ЛЪВ - Очакванията ви са свързани с нещо хубаво, за което от дълго мечтаете. Работейки за неговата реализация, ще повишите активността си и с делови подход ще насърчите и други да ви подкрепят.

ДЕВА - Ще продължите и днес започнатите задачи от последните дни. Те са част от мащабен проект, с който сте ангажирани и на когото възлагате надежди за финансова стабилизация.

ВЕЗНИ - Сетивно ще търсите досега с природата, осъзнавайки, че нищо не би могло да ви въздейства така обновяващо, както слънцето, чистия въздух и водата. Част от програмата ви е известна само на вас.

СКОРПИОН - Денят ще ви се отрази обновяващо на психиката и емоциите, ако го изживеете според желанията си. В тази връзка не изпускайте от контрол нещата, които зависят само от вас.

СТРЕЛЕЦ - Възползвайте се от новостите около вас, сигурно е, че ще променят живота ви за добро. Ще ви направят по-смели и амбициозни, времето е благоприятно за активни действия.

КОЗИРОГ - На делова среща ще обсъждате обща стратегия по бизнес-дела или друга съвместна активност. Нечие силно присъствие в живота ви изпълва с ведрина и романтични желания.

ВОДОЛЕЙ - На работното място ще ви владеят противоречиви мисли, но каквито и развитията да последват, бъдете общителни. Водете се от логиката и стойте над лъжата и лицемерието.

РИБИ - Съсредоточете се върху задачите и не отлагайте ангажиментите си, от които очаквате добри развития за бизнеса и кариерата си. За много от вас те са свързани с институции, банки, съд.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди